Hvem er jeg

Jeg er fra Århus, hedder Jane og har i mange år arbejdet som rejseleder. Det at rejse på kortere og længere ture er ikke kun et arbejde for mig, det er min største hobby, og det jeg bedst kan lide at lave. Arbejdet giver mig en mulighed for at indvie andre i andre kulturer og livsformer, og det er jeg stolt af.

Det er ofte organiserede rejser, som jeg leder. Det vil sige, jeg møder den gruppe, der skal afsted sammen i Danmark og rejser sammen med dem ud til rejsedestinationen og tilbage igen med dem. Det er personlige og skræddersyede ophold, hvor jeg fungerer som alt-mulig-person, det vil sige, jeg står for alt det praktiske, tilrettelægger et aktivitetsprogram og guider rundt.

Det er et job, der kræver en stor portion gå-på-mod, gode kommunikations- og lytteevner, at man kan løse komplicerede situationer fra et praktisk perspektiv og konflikter mellem personer.

Men det det mest af alt hander om, er at få viden om andre lande, byer og folk. Og det er for det meste det, jeg vil bruge min blog til at formidle. For – at rejse er at leve – som vores allesammens H.C. Andersen udtrykte det så flot i sin tid. Jeg håber, du kan få noget godt ud af mine blogs og inspiration til egen rejse.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s